Трипод платно 180cm Паметна табла Ecoroll платно 180x180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD 50% ПОПУСТ Кожни торибици
6.990,_ден 59.900,_ ден 6.980,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден Држачи за LCD San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални Swibo
Вкупно 63 артикли во делот: Професионални Swibo.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 4   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Месарски нож, стандардна и широка оштрица од 18cm     повеќе»
код: 5.8421.18
Димензии (д x ш x в) :305 x 22 x 40 mm , тежина 147gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1420,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за котлети и стек, рамна оштрица 31cm     повеќе»
код: 5.8433.31
Димензии (д x ш x в) : 41 x 22 x 38 mm , тежина 197gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2130,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож, стандардна и широка оштрица од 16cm     повеќе»
код: 5.8421.16
Димензии (д x ш x в) :279 x 22 x 38 mm , тежина 145gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1270,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за риба ,филети,тесно флексибилно сечило 20cm     повеќе»
код: 5.8449.20
Димензии (д x ш x в) :319 x 17 x 28 mm , тежина 77gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1270,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска право и широко сечило 14cm     повеќе»
код: 5.8401.14
Димензии (д x ш x в) : 277 x 24 x 36 mm , тежина 121gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за кожа оштрица 15cm     повеќе»
код: 5.8427.15
Димензии (д x ш x в) : 283 x 28 x 38 mm , тежина 137gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1400,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож бирач,оштрица 29cm     повеќе»
код: 5.8431.29
Димензии (д x ш x в) :24 x 30 x 52 mm , тежина 236gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2240,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож sticking ,рамен грб на оштрица 20cm     повеќе»
код: 5.8411.20
Димензии (д x ш x в) : 323 x 23 x 38 mm , тежина 153gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1370,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска право и широко сечило 16cm     повеќе»
код: 5.8401.16
Димензии (д x ш x в) : 294 x 24 x 36 mm , тежина 129gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1070,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, заоблено тесно сечило 13cm     повеќе»
код: 5.8408.13
Димензии (д x ш x в) : 251 x 24 x 36 mm , тежина 108gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, стандардно заоблено сечило 16cm     повеќе»
код: 5.8405.16
Димензии (д x ш x в) :274 x 23 x 36 mm , тежина 117gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1070,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож sticking ,рамен грб на оштрица 22cm     повеќе»
код: 5.8411.22
Димензии (д x ш x в) :354 x 23 x 40 mm , тежина 156gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1500,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска ,широко и закривено сечило 16cm     повеќе»
код: 5.8407.16
Димензии (д x ш x в) :280 x 24 x 36 mm , тежина 130gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1120,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска право и широко сечило 18cm     повеќе»
код: 5.8401.18
Димензии (д x ш x в) :308 x 24 x 36 mm , тежина 133gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1130,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, тесно заоблено полуфлексибилно сечило 13cm    повеќе»
код: 5.8404.13
Димензии (д x ш x в) : , тежина gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 970,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, тесно заоблено полуфлексибилно сечило 16cm    повеќе»
код: 5.8404.16
Димензии (д x ш x в) : 272 x 22 x 36 mm , тежина 107gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1070,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, стандардно заоблено сечило 13cm    повеќе»
код: 5.8405.13
Димензии (д x ш x в) :256 x 23 x 36 mm , тежина 109gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 887,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, заоблено флексибино и тесно сечило 13cm    повеќе»
код: 5.8406.13
Димензии (д x ш x в) : 254 x 23 x 36 mm , тежина 97gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 860,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, заоблено флексибино и тесно сечило 16cm    повеќе»
код: 5.8406.16
Димензии (д x ш x в) : 271 x 23 x 36 mm , тежина 99gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 954,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, заоблено тесно сечило 10cm     повеќе»
код: 5.8408.10
Димензии (д x ш x в) : 236 x 24 x 36 mm , тежина 107gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1000,_ден.
Последна промена: 14.8.2018
      

    следна     последна

Корпата е празна

ЗА СИРЕЊЕ И КАШКАВАЛ
ПРОФЕСИОНАЛНИ

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com