Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Керамички ножеви
Вкупно 9 артикли во делот: Керамички ножеви.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони
* * Споредување на артикли * *
За да направите споредба изберете уште еден различен артикал
  Нож за сечење,керамички 12cm црна рачка     одстрани

 зголеми  спореди
  Дијамантско оштрило за керамички ножеви    повеќе»
код: 7.8725
димензии:170 x 24 x 14 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1600,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Црн керамички нож за сечење 8cm , црна рачка    повеќе»
код: 7.2033.08G

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2970,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Црн керамички нож за сечење, 12cm ,црна рачка    повеќе»
код: 7.2033.12G

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3530,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Црн керамички нож за месо 15cm ,црна рачка    повеќе»
код: 7.2033.15G

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4460,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Црн керамички Santoku нож 17cm ,црна рачка    повеќе»
код: 7.2533.17G

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 5200,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење , керамички 8cm ,црна рачка    повеќе»
код: 7.2003.08G

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2800,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,керамички 12cm црна рачка    повеќе»
код: 7.2003.12G
димензии:12 x 46 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3260,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за месо,керамички 15cm,црна рачка     повеќе»
код: 7.2003.15G

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4200,_ден.
Последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Santoku керамички нож 17cm , црна рачка     повеќе»
код: 7.2503.17G

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4750,_ден.
Последна промена: 21.4.2014
      

        

Корпата е празна

КЕРАМИЧКА ЛИНИЈА

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com