Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Swiss Army ножеви
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Swiss Army ножеви > > Додатоци
Вкупно 45 артикли во делот: Додатоци.    Прикажана страна бр: 2  од вкупно 3   
     Производи по страна           во колони
прва предходна    следна     последна

 зголеми  спореди
  Врвка Victorinox црвена со привезо     повеќе»
код: 4.1879.503

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 150,_ден.
Последна промена: 24.12.2018
      


 зголеми  спореди
  Футрола за 130мм , зелена боја , имитација кожа     повеќе»
код: 4.0837.4
За 130mm Ranger Grip
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 800,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Футрола за 111mm до 3 слоја ,кафена,кожна     повеќе»
код: 4.0547

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 940,_ден.
Последна промена: 16.10.2015
      


 зголеми  спореди
  Футрола за 91mm SwissArmy ,од 5 до 8 слојни ножеви ,кожна кафена     повеќе»
код: 4.0545

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 890,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Дводелен привезок (Coupling)     повеќе»
код: 4.1835
Никлован со 2 прстени од 25mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 220,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Оштрило V мал формат     повеќе»
код: 7.8714
Димензии (д x ш x в) :58 x 15.5 x 16.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 820,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Оштрило за ножеви Diamond     повеќе»
код: 4.3311
Димензии (д x ш x в) : 148 x 19 x 12 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 960,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Привезок метален     повеќе»
код: 4.1858

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 450,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Футрола за swisschamp XLT     повеќе»
код: 4.5021.XL

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 850,_ден.
Последна промена: 27.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Футрола за 111m зелена,до 4слојни ножеви     повеќе»
код: 4.0822.4
За 111mm Linerlock
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 790,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Футрола за 91мм,до 4слоја,кожна црвена     повеќе»
код: 4.0520.1
За 91mm, 85mm , до 4 слоја
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 850,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Уље за подмачкување на swiss army ножеви     повеќе»
код: 4.3301
Ако swiss army ножот се намокри во морска вода,брзо исплакнете го со свежа вода.Заглавените алатки отворете ги неколку пати во топла вода,потоа исушете ги и најпосле подмачкајте. Уљето ги задоволува NSF H1 стандардите, неопасно ако дојде во контакт со храна
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 215,_ден.
Последна промена: 16.10.2015
      


 зголеми  спореди
  Оштрило дупло за swiss army ножеви     повеќе»
код: 4.3323
димензии 144 x 18 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 700,_ден.
Последна промена: 11.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Ланец привезок,должина 80cm ,дебелина 1.5mm     повеќе»
код: 4.1815.80

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 260,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Ланец привезок,должина 38cm,дебелина 1,8mm     повеќе»
код: 4.1814

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 320,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Привезок метален со кратко ланче     повеќе»
код: 4.1859

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 500,_ден.
Последна промена: 4.5.2019
      


 зголеми  спореди
  Футрола за 111мм,дебелина до 6 слоја,кожна     повеќе»
код: 4.0524.3
За 111mm со над 4 слоја (work champ, hercules)
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 850,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Футрола за 91мм,дебелина до 4 слоја,кожна     повеќе»
код: 4.0520.3

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 870,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Привезок кожен     повеќе»
код: 4.1853

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 370,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Футрола за 111мм Swiss Army , кожна     повеќе»
код: 4.0523.3
За 111mm од 2-4 слоја (Hubter, Atlas, Outrider)
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 720,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      

прва предходна    следна     последна

Корпата е празнаКАТАЛОГ 
ORIGINAL SWISSARMY
SWISS TOOLS
In 1884, the Swiss pioneer Karl Elsener founded a cutler’s workshop. A short time later, he paved the way for an unparalleled company history by developing the now legendary «Original Swiss Army Knife». In addition to pocket, household and professional knives, today the independent family company Victorinox also produces and sells timepieces, travel gear, fashion and fragrances all over the world. Each product is an expression of Swiss quality and Swiss pioneering spirit. 
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com