Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Swiss Army ножеви > > Оригинал Swiss Army ножеви , големи 91mm
Вкупно 54 артикли во делот: Оригинал Swiss Army ножеви , големи 91mm.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 3   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Huntsman Navy Camouflage    повеќе»
код: 1.3713.942

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1990,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.1.2019
      


 зголеми  спореди
  Spartan PS со црни рачки     повеќе»
код: 1.3603.37
Димензии (д x ш х в) : 91 x 26,5 х 14,5 mm , трежина 59gr . Перфектен црн метал. Спакуван во пригодна кутија на извлекување и со платнен привезок како додаток. Новиот модел на Spartan е со елементи од црн метал добиен преку процес познат како Polispectral. Металот има специјална обвивка која изгледа различно под различни агли на светлина, од темно сива до антрацит,со уникатна треперлива и стакло мазна површина.
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 3630,_ден.
Последна промена: 21.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Spartan PS бели рачки     повеќе»
код: 1.3603.3P
Димензии (д x ш х в) : 91 x 26,5 х 14,5 mm , трежина 59gr . Перфектен црн метал. Спакуван во пригодна кутија на извлекување и со платнен привезок како додаток. Новиот модел на Spartan е со елементи од црн метал добиен преку процес познат како Polispectral. Металот има специјална обвивка која изгледа различно под различни агли на светлина, од темно сива до антрацит,со уникатна треперлива и стакло мазна површина.
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 3630,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Huntsman desert camouflage     повеќе»
код: 1.3713.941
Димензии (д x ш x в) : 58 x 26,5 x 21 mm Тежина: 97gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1990,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Compact , со пенкало    повеќе»
код: 1.3405

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2130,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Climber црвен транспарент     повеќе»
код: 1.3703.Т
димензии(д х ш x в):91 x 27 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1590,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Tinker deluxe     повеќе»
код: 1.4723
димензии(д х ш x в):91 x 26.5 x 22 mm , тежина 123gr.
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2420,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Spartan , бела боја     повеќе»
код: 1.3603.7
димензии(д х ш x в):91 x 26.5 x 15 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Climber camouflage    повеќе»
код: 1.3703.94
Димензии (д x ш x в) : 58 x 26,5 x 18 mm Тежина: 90,6gr
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1790,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Huntsman , бела боја     повеќе»
код: 1.3713.7
Димензии (д x ш x в) : 91 x 27 x 21 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1800,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Fieldmaster     повеќе»
код: 1.4713

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1790,_ден.
Последна промена: 17.12.2018
      


 зголеми  спореди
  Spartan црн     повеќе»
код: 1.3603.3
димензии(д х ш x в):91 x 26.5 x 15 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  SwissChamp црвен транспарент     повеќе»
код: 1.6795.T
димензии(д х ш x в):91 x 27 x 33 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 4280,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Huntsman ruby    повеќе»
код: 1.3713.T
Димензии (д x ш x в) : 91 x 27 x 21 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1800,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Tinker     повеќе»
код: 1.4603
Димензии (д x ш x в) :91 x 26 x 14 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 990,_ден.
Последна промена: 14.12.2017
      


 зголеми  спореди
  Hiker     повеќе»
код: 1.4613
Димензии (д x ш x в) :91 x 26 x 165 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1180,_ден.
Последна промена: 13.4.2018
      


 зголеми  спореди
  Spartan боја сина транспарент     повеќе»
код: 1.3603.Т2B1
Димензии (д x ш x в) : 91 x 26.5 x 15 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Spartan црвен транспарент     повеќе»
код: 1.3603.Т
димензии(д х ш x в):91 x 26.5 x 15 mm
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Spartan црвена боја     повеќе»
код: 1.3603
димензии(д х ш x в): 91 x 26.5 x 15 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Fisherman     повеќе»
код: 1.4733.72
Димензии (д x ш x в) : 91 x 26.5 x 19.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1820,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      

    следна     последна

Корпата е празнаКАТАЛОГ 
ORIGINAL SWISSARMY
SWISS TOOLS
In 1884, the Swiss pioneer Karl Elsener founded a cutler’s workshop. A short time later, he paved the way for an unparalleled company history by developing the now legendary «Original Swiss Army Knife». In addition to pocket, household and professional knives, today the independent family company Victorinox also produces and sells timepieces, travel gear, fashion and fragrances all over the world. Each product is an expression of Swiss quality and Swiss pioneering spirit. 
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com