Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Аудио Видео > > Држачи
Вкупно 8 артикли во делот: Држачи.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони
* * Споредување на артикли * *
За да направите споредба изберете уште еден различен артикал
Држач за ТВ Ligra Фиксен ѕиден држач size 30" - 63", подржува до 75кг (димензии на држачот:мин 7,5см,макс 48см ,ширина 80см)     одстрани

 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra  TILT, SWIVEL AND SINGLE ARM EXTENSION, size 10"-30",max load 30Kg, VESA® 50x50/75x75/100x100mm BLACK,(димензии на држачот: висина 16см,должина рака 33см)    повеќе»
код: 604531B

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1680,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.8.2016
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra  TILT, SWIVEL AND DOUBLE ARM EXTENSION, size 10"-30",max load 30Kg, VESA® 50x50/75x75/100x100mm SILVER (димензии на држачот:висина 16см,крак 18см плус 22см)    повеќе»
код: 604532S

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1900,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.8.2016
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra TILT, SWIVEL AND DOUBLE ARM EXTENSION, size 10"-30",max load 30Kg, VESA® 50x50/75x75/100x100mmBLACK (димензии на држачот: висина 16см,крак 18см плус 22см)    повеќе»
код: 604532B

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1900,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.8.2016
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra Фиксен ѕиден држач BLACK 23"/37",подржува до 75кг (димензии на држачот:мин 7,5см ,макс 33см,ширина 51см)    повеќе»
код: 604540B

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1900,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.8.2016
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra Фиксен ѕиден држач 32" / 63" подржува до 75кг (димензии на држачот:мин 7,5см,макс 48см ,ширина 80см)    повеќе»
код: 604543

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1900,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.8.2016
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra Фиксен ѕиден држач size 30" - 63", подржува до 75кг (димензии на држачот:мин 7,5см,макс 48см ,ширина 80см)    повеќе»
код: 604525

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 2560,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.8.2016
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra (can be used together with the code 604529) BLACK,масивен,подржува до 80кг (димензии на држачот:30см,крак 36см плус 29см,тежина 6кг)     повеќе»
код: 604534B

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 3290,_ден.
Последна промена: 12.8.2016
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra +15°/-15° (димензии на држачот:мин 7,5см ,макс 33см,ширина 51см)     повеќе»
код: 604542

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 2900,_ден.
Последна промена: 12.8.2016
      

        

Корпата е празна

50% ПОПУСТ

НА НАВЕДЕНИТЕ ЦЕНИ

ЗА ДРЖАЧИ ЗА LCD 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com