Domnet - Монитори
Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Компјутери > > Монитори
Вкупно 13 артикли во делот: Монитори.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони
* * Споредување на артикли * *
За да направите споредба изберете уште еден различен артикал
Монитор Dell WLED 19.5" E2016H, VGA, DP (1600x900) Black      одстрани

 зголеми  спореди
Монитор Dell LED 21.5'' V226HQBbd, Wide, DVI, 16:9 LED FHD, 5ms 100M:1 ACM 200nits DVI (w/HDCP)     повеќе»
код: V226HQBbd

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 5890,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell LED 24'' V246HLbid, Wide 5ms 100M:1 ACM 250nits LED DVI (w/HDCP) HDMI EcoDisplay     повеќе»
код: V246HLbid

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 8770,_ден.
Последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell LED 23.8" P2414H, VGA, DVI-D, DP (1920x1080) Black - IPS Panel    повеќе»
код: P2414H

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 10200,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell WLED 19.5" E2016H, VGA, DP (1600x900) Black     повеќе»
код: E2016H

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 5970,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell WLED 18.5" E1916H, VGA, DP (1366x768) Black EUR    повеќе»
код: E1916H

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 5550,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell WLED 24” E2416H, VGA, DP (1920x1080) Black    повеќе»
код: E2416H

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 8400,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell UltraSharp U2417H 69cm (23.8") LED monitor HDMI, DP,mDP (1920x1080), 3 yrs     повеќе»
код: U2417H

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 14630,_ден.
Последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Lenovo E2054 19.5" IPS, 250 cd/m2, 1000:1, 1440 x900, VGA    повеќе»
код: 60DFAAT1EU

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 5660,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Lenovo ThinkVision E2224, TFT Wide - 22 ", Full HD, VGA, DVI-D, 250 cd / m, 3000:1, 178 ° / 178 °, Tilt     повеќе»
код: 60DAHAT1EU

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 6870,_ден.
Последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Philips LED 18.5'' 193V5LSB , 1366x768    повеќе»
код: 193V5LSB

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 4790,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Philips LED 21.5'' 223V5LSB , 1920x1080    повеќе»
код: 223V5LSB

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 6370,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Philips LED 23.6'' 243V5LSB , 1920х1080    повеќе»
код: 243V5LSB

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 7870,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell WLED 21.5" E2216H, VGA, DP (1920x1080) Black EUR    повеќе»
код: E2216H

Гаранција:     Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 7500,_ден.
Последна промена: 16.5.2016
      

        

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com