Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

   Компјутери
 
 
 
 
 
   Монитори
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Компјутери > > Монитори
Вкупно 13 артикли во делот: Монитори.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
Монитор Dell LED 21.5'' V226HQBbd, Wide, DVI, 16:9 LED FHD, 5ms 100M:1 ACM 200nits DVI (w/HDCP)     повеќе»
код: V226HQBbd

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 5890,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell LED 24'' V246HLbid, Wide 5ms 100M:1 ACM 250nits LED DVI (w/HDCP) HDMI EcoDisplay     повеќе»
код: V246HLbid

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 8770,_ден.
Последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell LED 23.8" P2414H, VGA, DVI-D, DP (1920x1080) Black - IPS Panel    повеќе»
код: P2414H

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 10200,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell WLED 19.5" E2016H, VGA, DP (1600x900) Black     повеќе»
код: E2016H

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 5970,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell WLED 18.5" E1916H, VGA, DP (1366x768) Black EUR    повеќе»
код: E1916H

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 5550,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell WLED 24” E2416H, VGA, DP (1920x1080) Black    повеќе»
код: E2416H

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 8400,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell UltraSharp U2417H 69cm (23.8") LED monitor HDMI, DP,mDP (1920x1080), 3 yrs     повеќе»
код: U2417H

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 14630,_ден.
Последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Lenovo E2054 19.5" IPS, 250 cd/m2, 1000:1, 1440 x900, VGA    повеќе»
код: 60DFAAT1EU

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 5660,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Lenovo ThinkVision E2224, TFT Wide - 22 ", Full HD, VGA, DVI-D, 250 cd / m, 3000:1, 178 ° / 178 °, Tilt     повеќе»
код: 60DAHAT1EU

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 6870,_ден.
Последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Philips LED 18.5'' 193V5LSB , 1366x768    повеќе»
код: 193V5LSB

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 4790,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Philips LED 21.5'' 223V5LSB , 1920x1080    повеќе»
код: 223V5LSB

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 6370,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Philips LED 23.6'' 243V5LSB , 1920х1080    повеќе»
код: 243V5LSB

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 7870,_ден.
Последна промена: последна промена: 8.5.2016
      


 зголеми  спореди
Монитор Dell WLED 21.5" E2216H, VGA, DP (1920x1080) Black EUR    повеќе»
код: E2216H

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 7500,_ден.
Последна промена: 16.5.2016
      

        

Корпата е празна


 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com