Domnet - King Whetstone
Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Камен за острење > > King Whetstone
Вкупно 6 артикли во делот: King Whetstone.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
 King KW-65 (HT-65) , 1000/6000grid, комбинирана белегија     повеќе»
код: KW-65-king
димензија должина 185 х ширина 63 х висина 25mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2790,_ден.
Последна промена: 4.10.2019
      


 зголеми  спореди
 King KDS 1000/6000grid, комбинирана белегија     повеќе»
код: KDS-king
димензија должина 207 х ширина 66 х висина 36mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 3990,_ден.
Последна промена: 4.10.2019
      


 зголеми  спореди
 King K-80 , 250/1000grid ,комбинирана белегија     повеќе»
код: K-80-250/1000
димензија должина 205 х ширина 50 х висина 25mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1890,_ден.
Последна промена: 4.10.2019
      


 зголеми  спореди
 King S-3 ,6000grid, белегија со постоље     повеќе»
код: S-3-king
димензија должина 185 х ширина 62 х висина 15mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2200,_ден.
Последна промена: 4.10.2019
      


 зголеми  спореди
 King G-1 , 8000grid , белегија со dressing stone и постоље     повеќе»
код: Gold_stone_G-1
димензија должина 210 х ширина 73 х висина 22mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 6990,_ден.
Последна промена: 4.10.2019
      


 зголеми  спореди
 King K-45 , 1000grid ,белегија со постоље     повеќе»
код: K-45-king
димензија должина 176 х ширина 52 х висина 15mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1290,_ден.
Последна промена: 4.10.2019
      

        

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com