Domnet - LED Тач панели
Sangean WR-7 Zippo запалки Трипод платно 180cm Тонери за печатари Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 3.640ден. 6.990,_ден од 650,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

НАЈПОВОЛНИ
КОЖНИ ПАРИЧНИЦИ
Кожни машки ташни
Интерактивни табли
ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Паметни табли > > LED Тач панели
Вкупно 1 артикли во делот: LED Тач панели.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
Паметен дисплеј  HELGI DISPLAY PANEL 65" 20 touch monitor LED ULTRA HD 4K     повеќе»
код: HIFP+65UIR20AAG-ST
DISPLAY PANEL 65" 20 touch monitor LED 65" ULTRAHD 4K Interactive with integrated touch function, IR technology, Android 5.0.1 and Integrated Speakers 16Wx2 SOFTWARE NOTE, CONNECT, CAPTURE INCLUSA
Гаранција: 24 месеци    Рок испорака:  со нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: 19.10.2018
      

        

Корпата е празна


 


Оригинални
Zippo запалки
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Home |  Contact | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Тонери и кертриџи | Електричен алат | Meccano конструкции | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | 
Domnet dooel Skopje e-mail: sales@domnet.com.mk