Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

   Swiss Army ножеви
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Swiss Army ножеви > > Џебни ножеви 130mm Linerlock
Вкупно 16 артикли во делот: Џебни ножеви 130mm Linerlock.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Wine Master (цена за преднарачки)     повеќе»
код: 0.9701.63
димензии: должина 130mm , висина 17mm тежина: 117gr рачка ореово дрво вклучена кожна футрола
Гаранција:     Рок испорака:  50 денови од нарачка    
Цена : 5200,_ден.
Последна промена: 20.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Wine Master , (цена за преднарачки)     повеќе»
код: 0.9701.64
димензии: должина 130mm , висина 17mm тежина: 117gr рачка маслиново дрво Вклучена кожна футрола
Гаранција:     Рок испорака:  50 денови од нарачка    
Цена : 5200,_ден.
Последна промена: 20.9.2017
      


 зголеми  спореди
  RangerGrip 68     повеќе»
код: 0.9553.C
димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 19.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 2690,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  RangerGrip 78     повеќе»
код: 0.9663.MC
130 x 33 x 22.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 3140,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  RangerGrip 178     повеќе»
код: 0.9663.MWC4
димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 22.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 3320,_ден.
Последна промена: 14.12.2017
      


 зголеми  спореди
  RangerGrip 58 Hunter     повеќе»
код: 0.9683.MC
димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 25 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4100,_ден.
Последна промена: 14.12.2017
      


 зголеми  спореди
  RangerWood 55     повеќе»
код: 0.9561.63
димензии (д х ш х в ) 130 x 31.5 x 22.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4290,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  RangerGrip 63     повеќе»
код: 0.9523.MC
димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 175 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2230,_ден.
Последна промена: 25.12.2018
      


 зголеми  спореди
  RangerGrip 79     повеќе»
код: 0.9563.MC
димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 22.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 3090,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  RangerGrip 179     повеќе»
код: 0.9563.MWC4
димензии (д х ш х в ) 130 x 33 x 22.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  40 денови од нарачка    
Цена : 3260,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  RangerGrip 57 Hunter     повеќе»
код: 0.9583.MC

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3990,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  RangerGrip 53     повеќе»
код: 0.9623.C
димензии (д х ш х в ) 130 x 30.5 x 17.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2200,_ден.
Последна промена: 6.5.2019
      


 зголеми  спореди
  RangerGrip 71 Gardener     повеќе»
код: 0.9713.C
димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 28 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4490,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  RangerGrip 174 Handyman     повеќе»
код: 0.9728.WC
димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 28 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 7300,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  RangerRip 74     повеќе»
код: 0.9723.C
димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 28 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4600,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  RangerGrip Boatsman во ПВЦ футола     повеќе»
код: 0.9798.MWC8
димензии (д х ш х в ) 130 x 31 x 33 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 9290,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      

        

Корпата е празнаКАТАЛОГ 
ORIGINAL SWISSARMY
SWISS TOOLS
In 1884, the Swiss pioneer Karl Elsener founded a cutler’s workshop. A short time later, he paved the way for an unparalleled company history by developing the now legendary «Original Swiss Army Knife». In addition to pocket, household and professional knives, today the independent family company Victorinox also produces and sells timepieces, travel gear, fashion and fragrances all over the world. Each product is an expression of Swiss quality and Swiss pioneering spirit. 
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com