Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни стандард
Вкупно 15 артикли во делот: Домашни стандард.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Нож за режење оштрица 6cm црвена рачка     повеќе»
код: 5.0301

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 160,_ден.
Последна промена: 10.5.2016
      


 зголеми  спореди
  Томато нож сина рачка заоблена назабена оштрица 11cm    повеќе»
код: 5.0832
Димензии (д x ш x в) :218 x 21 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 220,_ден.
Последна промена: последна промена: 2.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Томато нож црна рачка заоблена назабена оштрица 11cm црна рачка     повеќе»
код: 5.0833
Димензии (д x ш x в) :218 x 21 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 220,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Томато нож заоблена назабена оштрица 11cm црвена рачка     повеќе»
код: 5.0831
Димензии (д x ш x в) :218 x 21 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 220,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за режење дрвена рачка оштрица 10cm    повеќе»
код: 5.0700
Димензии (д x ш x в) :211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 740,_ден.
Последна промена: последна промена: 2.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за режење оштрица 10cm црна рачка     повеќе»
код: 5.0703
Димензии (д x ш x в) :211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 220,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за режење оштрица 10cm црвена рачка     повеќе»
код: 5.0701
Димензии (д x ш x в) :211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 220,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за режење оштрица 8cm црна рачка     повеќе»
код: 5.0603
Димензии (д x ш x в) :188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 155,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за режење оштрица 8cm црвена рачка     повеќе»
код: 5.0601
Димензии (д x ш x в) :188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 155,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за режење назабена оштрица 8cm црна рачка     повеќе»
код: 5.3033
Димензии (д x ш x в) :19 x 20 x 11 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 200,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за леб оштрица 21cm црна рачка     повеќе»
код: 5.1633.21
Димензии (д x ш x в) :336 x 28 x 17 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1170,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Кујнски нож за сечење оштрица 18cm црна рачка     повеќе»
код: 5.1803.18
Димензии (д x ш x в) :306 x 30 x 16 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 980,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Кујнски нож за сечење оштрица 15cm црна рачка     повеќе»
код: 5.1803.15
Димензии (д x ш x в) :273 x 29 x 16 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 830,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Кујнски нож за режење оштрица 8cm, црна рачка     повеќе»
код: 5.3003
Димензии (д x ш x в) :19 x 20 x 11 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 210,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Кујнски нож за сечење пошироко сечило 19cm,црна рачка     повеќе»
код: 5.1903.19
Димензии (д x ш x в) :310 x 38 x 16 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1230,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      

        

Корпата е празна

ДОМАШНИ СТАНДАРДНИ

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com