Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни спатула и виљушки
Вкупно 19 артикли во делот: Домашни спатула и виљушки.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Шпатула 12cm (рамен дел) подигната црна рачка     повеќе»
код: 5.2763.16
Димензии (д x ш x в) :274 x 49 x 25 mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1130,_ден.
Последна промена: 24.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Виљушка 18cm црна рачка     повеќе»
код: 5.2103.15
Димензии (д x ш x в) :275 x 23 x 14 mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 990,_ден.
Последна промена: 22.6.2017
      


 зголеми  спореди
  Виљушка 15cm розева рачка    повеќе»
код: 5.2106.15L5

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 990,_ден.
Последна промена: 22.6.2017
      


 зголеми  спореди
  Виљушка 15cm портокалова рачка    повеќе»
код: 5.2106.15L9

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 990,_ден.
Последна промена: 22.6.2017
      


 зголеми  спореди
  Виљушка 15cm жолта рачка    повеќе»
код: 5.2106.15L8

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 990,_ден.
Последна промена: 22.6.2017
      


 зголеми  спореди
  Виљушка 15cm зелена рачка    повеќе»
код: 5.2106.15L4

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 990,_ден.
Последна промена: 22.6.2017
      


 зголеми  спореди
  Виљушка forged 21cm дрвена рачка    повеќе»
код: 5.2300.21

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 2470,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Виљушка forged 18cm дрвена рачка    повеќе»
код: 5.2300.15

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 2400,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Виљушка forged 18cm    повеќе»
код: 5.2303.18
Димензии (д x ш x в) :310 x 21 x 15 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 2300,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Виљушка forged со заковки 18cm     повеќе»
код: 7.7133.18
Димензии (д x ш x в) :310 x 25 x 16 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 2230,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула флексибилна 25cm дрвена рачка    повеќе»
код: 5.2600.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1840,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула флексибилна 15cm дрвена рачка    повеќе»
код: 5.2600.15

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1430,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула флексибилна 31cm црна рачка     повеќе»
код: 5.2603.31

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1760,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула флексибилна 20cm црна рачка     повеќе»
код: 5.2603.20

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1000,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула 25cm (рамен дел) подигната дрвена рачка    повеќе»
код: 5.2700.31

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 2500,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула флексибилна 12cm црна рачка     повеќе»
код: 5.2603.12

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 720,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула 15cm (рамен дел) подигната дрвена рачка     повеќе»
код: 5.2700.20

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1760,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула 20cm (рамен дел) подигната дрвена рачка     повеќе»
код: 5.2700.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1920,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула 20cm рамен дел подигната црна рачка     повеќе»
код: 5.2703.25
Димензии (д x ш x в) :360 x 37 x 45 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1330,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      

        

Корпата е празна

КЛАСИЧНА ЛИНИЈА

СТАНДАРДНА ЛИНИЈА

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com