Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни сетови за кујна
Вкупно 19 артикли во делот: Домашни сетови за кујна.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Сет од 3 ножа за сечење,различна боја     повеќе»
код: 6.7116.32
Содржи зелен томато 11cm , портокалов 8cm назабен , црвен 8cm спуштен врв
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 690,_ден.
Последна промена: 12.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Сет од три ножа за сечење и лупење,блистер пакување,црвена боја     повеќе»
код: 6.7111.3
димензија: 289 x 81 x 12 mm , боја црвена
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 660,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Сет од 3 класични ножа за сечење,блистер пакување,црна боја     повеќе»
код: 6.7113.3
димензии:289 x 81 x 12 mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 660,_ден.
Последна промена: 12.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Сет од три ножа за сечење лупење,стандард сина боја     повеќе»
код: 5.1112.3

Гаранција:     Рок на испорака: со нарачка    
Цена : 660,_ден.
Последна промена: 12.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Сет од шест ножа за стек,во кутија за поклон,црна боја     повеќе»
код: 5.1123.6

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1780,_ден.
Последна промена: 18.5.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од три ножа за сечење и лупење ,блистер пакување,црна боја     повеќе»
код: 5.1113.3
должина: 285 x 79 x 9 mm
Гаранција:     Рок на испорака: со нарачка    
Цена : 660,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Сет нож за месо и виљушка, црна боја во пригодна кутија    повеќе»
код: 5.1023.2

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 2420,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 3 ножа за месо , со дрвени рачки Rosewood,vo prigodna kutija     повеќе»
код: 5.1050.3

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 5100,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 7 ножеви,црна боја во пригодна кутија     повеќе»
код: 5.1103.7

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 5290,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 3 стандардни ножа,сина боја, блистер пакување    повеќе»
код: 5.1112.3

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 630,_ден.
Последна промена: 25.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Сет од 3 стандардни ножа,црвена боја во блистер апкување    повеќе»
код: 5.1111.3
димензии:285 x 79 x 9 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1580,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 различни ножеви, црвена боја ,во пригодна кутија    повеќе»
код: 5.1111.6
димензии:232 x 172 x 21 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1800,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 различни ножеви,црна боја, во пригодна кутија    повеќе»
код: 5.1113.6
димензии:232 x 172 x 21 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1580,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 различни ножеви,сина боја,во пригодна кутија    повеќе»
код: 5.1112.6

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1580,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 стек назабени ножеви,сина боја ,во пригодна кутија    повеќе»
код: 5.1122.6

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1780,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 асталски ножеви,во пригодна кутија,сина боја    повеќе»
код: 5.1132.6
димензии:232 x 172 x 21 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1640,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 5 ножа во пригодна кутија,црна боја     повеќе»
код: 5.1163.5
димензии:362 x 226 x 21 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 3540,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 стек назабени ножеви,во пригодна кутија,боја црна    повеќе»
код: 6.7233.6G
димензии:234 x 172 x 21 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1780,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од 6 асталски ножеви,боја црна,во пригодна кутија    повеќе»
код: 6.7333.6G
димензии:234 x 172 x 21 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1640,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      

        

Корпата е празна

КЛАСИЧНА ЛИНИЈА
СТАНДАРДНА ЛИНИЈА

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com