Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни блокови за ножеви
Вкупно 12 артикли во делот: Домашни блокови за ножеви.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Блок со 5 Ковани Grand maitre ножеви,плус ножица,со синтетички прачки,боја црна     повеќе»
код: 7.7243.6
Синтетичките прачки може да се извадат како модул и да се исперат во машина
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 23900,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Блок со ножеви ,вкупно 9 ножеви-алатки     повеќе»
код: 5.1193.9
димензии:380 x 225 x 123 mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 8700,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Блок со ножеви , дрво Beachwood , вкупно 8 ножеви     повеќе»
код: 6.7173.8
Синтетичките прачки може да се извадат како модул и да се исперат во машина
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 11200,_ден.
Последна промена: 20.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Блок со ножеви ,дрво вкупно 5 ножеви     повеќе»
код: 5.1183.51
димензии:220 x 148 x 96 mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 5500,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Магнетен држач за ножеви, 35cm     повеќе»
код: 7.7091.3

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1530,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Блок ПРАЗЕН за мали ножеви, со синтетички прачки,бела боја     повеќе»
код: 7.7031.07
тежина на блокот 520gr
Гаранција:     Рок на испорака: со нарачка    
Цена : 1450,_ден.
Последна промена: 21.12.2016
      


 зголеми  спореди
  Блок со ножеви , дрво , вкупни 11 ножеви-алатки со синтетички рачки     повеќе»
код: 5.1153.11
димензии:360 x 181 x 91 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 12960,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Блок со ножеви , дрво ,вкупно 11 ножеви-алатки сите со дрвени рачки     повеќе»
код: 5.1150.11
димензии:360 x 181 x 91 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 18960,_ден.
Последна промена: 15.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Блок со ножеви , дрво Beachwood , вкупно 11 алатки     повеќе»
код: 6.7153.11
димензии: 364 x 180 x 93 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 13100,_ден.
Последна промена: 15.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Блок за ножеви мал , дрвен, ПРАЗЕН    повеќе»
код: 7.7083.0

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1850,_ден.
Последна промена: последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Блок за ножеви дрвен ,црна рачка, ПРАЗЕН     повеќе»
код: 7.7053.0

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 5600,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Блок за ножеви дрвен, ПРАЗЕН     повеќе»
код: 7.7093.0

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1750,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      

        

Корпата е празна

ДОМАШНИ КЛАСИЧНИ
ДОМАШНИ СТАНДАРДНИ
НАМАЛЕНИ ЦЕНИ на сите
блокови на ножеви за кујна >

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com