Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални за тенко сечење
Вкупно 14 артикли во делот: Професионални за тенко сечење.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв назабена оштрица 30cm Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.4233.30

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1860,_ден.
Последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење назабена оштрица 25cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.4433.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1700,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв назабена оштрица 25cm Fibrox жолта рачка    повеќе»
код: 5.4238.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1660,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв назабена оштрица 25cm Fibrox црвена рачка    повеќе»
код: 5.4231.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1660,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 25cm Fibrox сина рачка    повеќе»
код: 5.4202.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1690,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 25cm Fibrox зелена рачка    повеќе»
код: 5.4204.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1690,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 25cm Fibrox жолта рачка    повеќе»
код: 5.4208.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1690,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 25cm Fibrox црвена рачка    повеќе»
код: 5.4201.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1690,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 36cm Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.4203.36

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 2270,_ден.
Последна промена: 22.5.2018
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 30cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.4203.30

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1900,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 25cm Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.4203.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1650,_ден.
Последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење нажлебена заоблена оштрица 30cm дрвена рачка    повеќе»
код: 5.4120.30

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 3000,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење оштрица 25cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.4403.25
Димензии (д x ш x в) :387 x 40 x 21 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1670,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење на риба Salmon,флексибилна оштрица 30цм ,Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.4623.30
Димензии (д x ш x в) :442 x 37 x 21 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 2230,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      

        

Корпата е празна

РЕСТОРАНИ И КЕТЕРИНГ

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com