Domnet - Професионални за месари
Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални за месари
Вкупно 42 артикли во делот: Професионални за месари.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 3   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Гут Трипе нож 15cm     повеќе»
код: 5.6903.15

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1590,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Стек нож (cimeter) fibrox заоблен 36cm    повеќе»
код: 5.7303.36

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 3300,_ден.
Последна промена: последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широка оштрица 20cm Fibrox жолта рачка     повеќе»
код: 5.5208.20

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1640,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широка оштрица 18cm Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.5203.18

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1420,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Стек нож (cimeter)широка заоблена оштрица 31cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.7303.31
Димензии (д x ш x в) :453 x 61 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2870,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож широк врв оштрица 25cm зелена Fibrox рачка    повеќе»
код: 5.7404.25

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2160,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож оштрица 16cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.5203.16

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1270,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за кожа Fibrox црна рачка American оштрица 12cm     повеќе»
код: 5.7803.12
Димензии (д x ш x в) :257 x 51 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1230,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за живина,Fibrox,оштрица 8cm     повеќе»
код: 5.5903.08М

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 590,_ден.
Последна промена: 12.5.2016
      


 зголеми  спореди
  Нож за котлети и стек,Fibrox,оштрица 30cm    повеќе»
код: 5.5503.30

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 2300,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож стикинг,Fibrox,со сигурносна држшка,оштрица 18cm    повеќе»
код: 5.5508.18L

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1370,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож стикинг.Fibrox,центриран врв,оштрица 14cm    повеќе»
код: 5.5603.14

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1060,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Торба во ролна ,ПРАЗНА, должина 56cm отворена     повеќе»
код: 9.7030.41

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 3180,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож стикинг,Fibrox,центриран врв,оѓтрица 18cm    повеќе»
код: 5.5603.18

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1320,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож стикинг,Fibrox,центриран врц,оштрица 20cm    повеќе»
код: 5.5603.20

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1600,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Стикинг нож,Fibrox,центриран врв,оштрица 16cm    повеќе»
код: 5.5602.16
Достапен и во други бои
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1200,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож,Fibrox,широк врв,сечило 31cm    повеќе»
код: 5.7402.31

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 2780,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож ,Fibrox,тешка крута оштрица 20cm     повеќе»
код: 5.7608.20

Гаранција:     Рок испорака:  1 денови од нарачка    
Цена : 1695,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за кожа,Fibrox,тесна оштрица од 15cm     повеќе»
код: 5.8003.15

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 1360,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Торба во ролна,ПРАЗНА , должина 82cm отворена     повеќе»
код: 9.7030.49

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4340,_ден.
Последна промена: 10.10.2014
      

    следна     последна

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com