Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални за готвачи и шефови
Вкупно 13 артикли во делот: Професионални за готвачи и шефови.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Нож за месо и зеленчук,оштрица 19cm,Fibrox црвена рачка     повеќе»
код: 5.2001.19

Гаранција:     Рок на испорака: 50 денови од нарачка    
Цена : 1440,_ден.
Последна промена: 13.1.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за месо и зеленчук,оштрица 15cm,Fibrox жолта рачка     повеќе»
код: 5.2008.15

Гаранција:     Рок на испорака: 1 денови од нарачка    
Цена : 1050,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за месо и зеленчук,15cm оштрица,fibrox црвена рачка     повеќе»
код: 5.2001.15

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1050,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за леб оштрица 21cm ,Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.2533.21
Димензии (д x ш x в) : 349 x 38 x 19 mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1280,_ден.
Последна промена: 24.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за тесто,оштрица 26cm,fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.2933.26

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1770,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Кинески готвачки сатар Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.4063.18

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 2500,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  нож за филети оштрица 18cm ,дрвена рачка     повеќе»
код: 5.3810.18
Димензии (д x ш x в) :394 x 25 x 14 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1700,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Кујнски сатар ,Fibrox црна рачка ,590gr     повеќе»
код: 5.4003.18
Димензии (д x ш x в) :315 x 70 x 21 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 2520,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за филети флексибилна оштрица 18cm,Fibrox зелена рачка     повеќе»
код: 5.3704.18

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1220,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за филети флексибилна оштрица 18cm Fibrox жолта рачка     повеќе»
код: 5.3708.18

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1220,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за филети флексибилна оштрица 20cm,Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.3703.20
Димензии (д x ш x в) : 338 x 35 x 19 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1200,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за филети флексибилна оштрица 18cm, Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.3703.18

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1180,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Филети нож флексибилна оштрица 20cm Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.3763.20
Димензии (д x ш x в) : 340 x 35 x 18 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1200,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      

        

Корпата е празна

РЕСТОРАНИ И КЕТЕРИНГ
ПРОФЕСИОНАЛНИ

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com