Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални сетови за шефови
Вкупно 6 артикли во делот: Професионални сетови за шефови.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Мал куфер со една пластична преграда    повеќе»
код: 5.4903
Димензии (д x ш x в) : 465 x 325 x 132 mm ; комплетот со содржина исто како и 5.4913
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 16500,_ден.
Последна промена: последна промена: 2.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Мал куфер со елементи од дрвена рачка    повеќе»
код: 5.4914
Димензии (д x ш x в) :500 x 335 x 100 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 30400,_ден.
Последна промена: последна промена: 2.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Мал куфер со елементи со црна Fibrox рачка    повеќе»
код: 5.4913
Димензии (д x ш x в) :500 x 335 x 100 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 25000,_ден.
Последна промена: последна промена: 2.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Голем куфер со Forged елементи    повеќе»
код: 5.4933

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 53600,_ден.
Последна промена: последна промена: 2.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Голем куфер елементи со дрвена рачка     повеќе»
код: 5.4924
Димензии (д x ш x в) :50 x 395 x 100 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 49990,_ден.
Последна промена: 2.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Голем куфер , елементи со црна fibrox рачка    повеќе»
код: 5.4923
Димензии (д x ш x в) :50 x 395 x 100 mm
Гаранција:     Рок на испорака: денови од нарачка..    
Цена : 44500,_ден.
Последна промена: последна промена: 2.9.2014
      

        

Корпата е празна

ПРОФЕСИОНАЛНИ СЕТОВИ
КЕТЕРИНГ И РЕСТОРАНИ

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com