Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални за коска
Вкупно 36 артикли во делот: Професионални за коска.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Нож за коска тесно оштрило 12cm,црна Fibrox рачка     повеќе»
код: 5.6403.12

Гаранција:     Рок на испорака: со нарачка    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 7.11.2017
      


 зголеми  спореди
  Пандлер,Нож за коска широка оштрица 12cm,жолта Fibrox рачка    повеќе»
код: 5.6008.12

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 950,_ден.
Последна промена: 1.10.2016
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска ,право оштрило 12cm,црна Fibrox рачка     повеќе»
код: 5.6003.12
димензии 255 x 37 x 22 mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 940,_ден.
Последна промена: 14.12.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска широка оштрица 15cm,жолта Fibrox рачка     повеќе»
код: 5.6008.15
димензии 285 x 36 x 22 mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 970,_ден.
Последна промена: 14.12.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска рамна широка оштрица 15cm сина рачка     повеќе»
код: 5.6002.15
Димензии (д x ш x в) :229 x 39 x 22 mm
Гаранција:     Рок на испорака: со нарачка    
Цена : 970,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска тесно оштрило 15cm,црна Fibrox рачка     повеќе»
код: 5.6403.15
димензии 229 x 42 x 22 mm
Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 24.4.2016
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска тесно заоблена флекси тесна оштрица 12cm црна рачка     повеќе»
код: 5.6613.12

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 880,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска тесно заоблена флекси тесна оштрица 15cm жолта рачка     повеќе»
код: 5.6618.15

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 970,_ден.
Последна промена: 12.5.2016
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска и стикинг,Fibrox,оштрица со рамен грб 20cm     повеќе»
код: 5.5508.20

Гаранција:     Рок на испорака: 1 денови од нарачка    
Цена : 1400,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска,Fibrox,широка рамна оштрица 14cm    повеќе»
код: 5.6003.14

Гаранција:     Рок на испорака: 60 денови од нарачка    
Цена : 950,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска,Fibrox,широка рамна оштрица 15cm    повеќе»
код: 5.6004.15

Гаранција:     Рок на испорака: 60 денови од нарачка    
Цена : 970,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска ,Fibrox,екстра тесна оштрица 12cm    повеќе»
код: 5.6203.12

Гаранција:     Рок на испорака: 60 денови од нарачка    
Цена : 955,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска,широка рамна оштрица 15cm     повеќе»
код: 5.6308.15

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1040,_ден.
Последна промена: 29.10.2016
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска,Fibrox,заоблен,тесен,флексибилна оштрица 15cm    повеќе»
код: 5.6413.15

Гаранција:     Рок на испорака: 60 денови од нарачка    
Цена : 975,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска,Fibrox,заоблен, рамна оштрица15cm    повеќе»
код: 5.6604.15

Гаранција:     Рок на испорака: 60 денови од нарачка    
Цена : 1015,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска и стикинг,Fibrox,рамен грб на оштрица 18cm    повеќе»
код: 5.5508.18

Гаранција:     Рок на испорака: 60 денови од нарачка    
Цена : 1370,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска и стикинг,Fibrox,оштрица со рамен грб 18cm    повеќе»
код: 5.5501.20

Гаранција:     Рок на испорака: 60 денови од нарачка    
Цена : 1400,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска и стикинг ,оштрица со рамен грб 22cm    повеќе»
код: 5.5502.22
достапен и во други бои
Гаранција:     Рок на испорака: 60 денови од нарачка    
Цена : 1550,_ден.
Последна промена: последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска тесно заоблена флекси тесна оштрица 12cm    повеќе»
код: 5.6612.12

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 880,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска заоблена флекси тесна оштрица 15cm црвена рачка     повеќе»
код: 5.6611.15

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 980,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      

    следна     последна

Корпата е празна

ПРОФЕСИОНАЛНИ

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com