Domnet - Професионални Swibo
Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални Swibo
Вкупно 63 артикли во делот: Професионални Swibo.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 4   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Месарски нож, стандардна и широка оштрица од 18cm     повеќе»
код: 5.8421.18
Димензии (д x ш x в) :305 x 22 x 40 mm , тежина 147gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1420,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за котлети и стек, рамна оштрица 31cm     повеќе»
код: 5.8433.31
Димензии (д x ш x в) : 41 x 22 x 38 mm , тежина 197gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2130,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож, стандардна и широка оштрица од 16cm     повеќе»
код: 5.8421.16
Димензии (д x ш x в) :279 x 22 x 38 mm , тежина 145gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1270,_ден.
Последна промена: 17.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за риба ,филети,тесно флексибилно сечило 20cm     повеќе»
код: 5.8449.20
Димензии (д x ш x в) :319 x 17 x 28 mm , тежина 77gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1270,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска право и широко сечило 14cm     повеќе»
код: 5.8401.14
Димензии (д x ш x в) : 277 x 24 x 36 mm , тежина 121gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за кожа оштрица 15cm     повеќе»
код: 5.8427.15
Димензии (д x ш x в) : 283 x 28 x 38 mm , тежина 137gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1400,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Месарски нож бирач,оштрица 29cm     повеќе»
код: 5.8431.29
Димензии (д x ш x в) :24 x 30 x 52 mm , тежина 236gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2240,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож sticking ,рамен грб на оштрица 20cm     повеќе»
код: 5.8411.20
Димензии (д x ш x в) : 323 x 23 x 38 mm , тежина 153gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1370,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска право и широко сечило 16cm     повеќе»
код: 5.8401.16
Димензии (д x ш x в) : 294 x 24 x 36 mm , тежина 129gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1070,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, заоблено тесно сечило 13cm     повеќе»
код: 5.8408.13
Димензии (д x ш x в) : 251 x 24 x 36 mm , тежина 108gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, стандардно заоблено сечило 16cm     повеќе»
код: 5.8405.16
Димензии (д x ш x в) :274 x 23 x 36 mm , тежина 117gr
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1070,_ден.
Последна промена: 29.1.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож sticking ,рамен грб на оштрица 22cm     повеќе»
код: 5.8411.22
Димензии (д x ш x в) :354 x 23 x 40 mm , тежина 156gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1500,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска ,широко и закривено сечило 16cm     повеќе»
код: 5.8407.16
Димензии (д x ш x в) :280 x 24 x 36 mm , тежина 130gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1120,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска право и широко сечило 18cm     повеќе»
код: 5.8401.18
Димензии (д x ш x в) :308 x 24 x 36 mm , тежина 133gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1130,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, тесно заоблено полуфлексибилно сечило 13cm    повеќе»
код: 5.8404.13
Димензии (д x ш x в) : , тежина gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 970,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, тесно заоблено полуфлексибилно сечило 16cm    повеќе»
код: 5.8404.16
Димензии (д x ш x в) : 272 x 22 x 36 mm , тежина 107gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1070,_ден.
Последна промена: 19.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, тесно заоблено сечило 13cm     повеќе»
код: 5.8405.13
Димензии (д x ш x в) :256 x 23 x 36 mm , тежина 109gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 990,_ден.
Последна промена: 13.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, заоблено флексибино и тесно сечило 13cm    повеќе»
код: 5.8406.13
Димензии (д x ш x в) : 254 x 23 x 36 mm , тежина 97gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 860,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, заоблено флексибино и тесно сечило 16cm    повеќе»
код: 5.8406.16
Димензии (д x ш x в) : 271 x 23 x 36 mm , тежина 99gr
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 954,_ден.
Последна промена: 10.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за коска, заоблено тесно сечило 10cm     повеќе»
код: 5.8408.10
Димензии (д x ш x в) : 236 x 24 x 36 mm , тежина 107gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1000,_ден.
Последна промена: 14.8.2018
      

    следна     последна

Корпата е празна

ЗА СИРЕЊЕ И КАШКАВАЛ
ПРОФЕСИОНАЛНИ

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com