Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Керамички ножеви
Вкупно 9 артикли во делот: Керамички ножеви.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Дијамантско оштрило за керамички ножеви    повеќе»
код: 7.8725
димензии:170 x 24 x 14 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1600,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Црн керамички нож за сечење 8cm , црна рачка    повеќе»
код: 7.2033.08G

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 2970,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Црн керамички нож за сечење, 12cm ,црна рачка    повеќе»
код: 7.2033.12G

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 3530,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Црн керамички нож за месо 15cm ,црна рачка    повеќе»
код: 7.2033.15G

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 4460,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Црн керамички Santoku нож 17cm ,црна рачка    повеќе»
код: 7.2533.17G

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 5200,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење , керамички 8cm ,црна рачка    повеќе»
код: 7.2003.08G

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 2800,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење,керамички 12cm црна рачка    повеќе»
код: 7.2003.12G
димензии:12 x 46 x 18 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 3260,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за месо,керамички 15cm,црна рачка     повеќе»
код: 7.2003.15G

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 4200,_ден.
Последна промена: 21.4.2014
      


 зголеми  спореди
  Santoku керамички нож 17cm , црна рачка     повеќе»
код: 7.2503.17G

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 4750,_ден.
Последна промена: 21.4.2014
      

        

Корпата е празна

КЕРАМИЧКА ЛИНИЈА

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com