Domnet - SwissCards
Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Swiss Army ножеви > > SwissCards
Вкупно 8 артикли во делот: SwissCards.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  SwissCard црвена транспарент     повеќе»
код: 0.7100.T
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1420,_ден.
Последна промена: 12.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Swisscard nailcare ,сина боја     повеќе»
код: 0.7240.T21
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm , тежина 26g. ПРОМОТИВНА ЦЕНА до 10ти Окт.
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2170,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Swisscard nailcare , црвена     повеќе»
код: 0.7240.T
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm , тежина 26g . ПРОМОТИВНА ЦЕНА до 10ти Окт.
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2170,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  SwissCard lite сина транспарент     повеќе»
код: 0.7322.T2
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1780,_ден.
Последна промена: 12.5.2017
      


 зголеми  спореди
  SwissCard Lite Onyx црна транспарент     повеќе»
код: 0.7333.T3
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  70 денови од нарачка    
Цена : 1780,_ден.
Последна промена: 12.5.2017
      


 зголеми  спореди
  SwissCard Lite црвена транспарент     повеќе»
код: 0.7300.T
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1780,_ден.
Последна промена: 8.8.2018
      


 зголеми  спореди
  SwissCard сина транспарент     повеќе»
код: 0.7122.T2
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1420,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  SwissCard Onyx црна транспарент     повеќе»
код: 0.7133.T3
димензии(д х ш x в):82 x 54.5 x 4.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1420,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      

        

Корпата е празна

Добитник на високата награда за дизајн ''red dot award'' . SwissCard може да се смести во новчаник до кредитните картички , но вклучува и до 10 праткични алатки како и функционални ножици.


КАТАЛОГ 
ORIGINAL SWISSARMY
SWISS TOOLS
In 1884, the Swiss pioneer Karl Elsener founded a cutler’s workshop. A short time later, he paved the way for an unparalleled company history by developing the now legendary «Original Swiss Army Knife». In addition to pocket, household and professional knives, today the independent family company Victorinox also produces and sells timepieces, travel gear, fashion and fragrances all over the world. Each product is an expression of Swiss quality and Swiss pioneering spirit. 
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com