Domnet - Swiss Tools
Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Swiss Army ножеви > > Swiss Tools
Вкупно 7 артикли во делот: Swiss Tools.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  SwissTool Spirit XC plus со кожна футрола     повеќе»
код: 3.0238.L
димензии(д х ш x в):105 x 35 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 8290,_ден.
Последна промена: 27.8.2019
      


 зголеми  спореди
  SwissTool Spirit X со кожна футрола)     повеќе»
код: 3.0224
димензии(д х ш x в):105 x 35 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 6570,_ден.
Последна промена: 27.6.2019
      


 зголеми  спореди
  SwissTool RS со пвц футрола     повеќе»
код: 3.0326.N
димензии(д х ш x в):115 x 35 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 6870,_ден.
Последна промена: 27.6.2019
      


 зголеми  спореди
  SwissTool Spirit XC plus Ratcher ,со кожна футрола     повеќе»
код: 3.0239.L
димензии(д х ш x в):105 x 35 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 9790,_ден.
Последна промена: 27.6.2019
      


 зголеми  спореди
  SwissTool X Plus Ratcher со кожна футрола     повеќе»
код: 3.0339.L
димензии(д х ш x в):115 x 35 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 9850,_ден.
Последна промена: 27.12.2018
      


 зголеми  спореди
  SwissTool BS со ПВЦ футрола     повеќе»
код: 3.0323.3CN
Димензии (д x ш x в) : 115 x 35 x 18 mm Тежина: Нето:290gr / 355gr
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 8990,_ден.
Последна промена: 1.10.2016
      


 зголеми  спореди
  SwissTool Spirit XBS со ПВЦ футрола    повеќе»
код: 3.0224.3CCH
Димензии (д x ш x в) : 105 x 35 x 16 mm Тежина: нето:208gr / 265gr
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 8740,_ден.
Последна промена: последна промена: 1.10.2016
      

        

Корпата е празна

SwissTools е победник на многу тестови , базиран на основа на оригиналниот Swiss Officer's knife.Поседуваат разновидни,често потребни алатки и сите се опремени со практични клешти.Сите алатки на SwissTool имаат кочница за склопување.
Victorinox Swiss Tool се произведува во две димензии: 105mm и 115mm мерено кога се склопени.Клештите се во полна големина

SwissTool во склопена положба
SwiisTool со склопена клештаКАТАЛОГ 
ORIGINAL SWISSARMY
SWISS TOOLS
In 1884, the Swiss pioneer Karl Elsener founded a cutler’s workshop. A short time later, he paved the way for an unparalleled company history by developing the now legendary «Original Swiss Army Knife». In addition to pocket, household and professional knives, today the independent family company Victorinox also produces and sells timepieces, travel gear, fashion and fragrances all over the world. Each product is an expression of Swiss quality and Swiss pioneering spirit. 
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com