Domnet - Ножеви за градинарство
Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Swiss Army ножеви > > Ножеви за градинарство
Вкупно 18 артикли во делот: Ножеви за градинарство.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Нож за калемење 56mm црвен     повеќе»
код: 3.9020.B1

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 890,_ден.
Последна промена: 11.9.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за цвеќе виолетов     повеќе»
код: 3.9050.22
димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 730,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Ножици за свеќе и лозници     повеќе»
код: 6.5009

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1250,_ден.
Последна промена: 2.8.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за пупки,сечење и калемење     повеќе»
код: 3.9116
димензии(д х ш x в):100 x 24 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1840,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за пупки и цвеќе     повеќе»
код: 3.9045
димензии(д х ш x в):100 x 23 x 14 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1380,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож градинарски за берење печурки,цвеќе,сечење гранки,калемење     повеќе»
код: 3.9060
димензии(д х ш x в):111 x 24 x 11 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 750,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за свеќе     повеќе»
код: 3.9050.25
димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 730,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за калемење и гранки    повеќе»
код: 1.9200
димензии(д х ш x в):109 x 29 x 19 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2170,_ден.
Последна промена: 25.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење цвеќе и гранки     повеќе»
код: 1.9703
димензии(д х ш x в):120 x 51 x 21 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2450,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за калемење    повеќе»
код: 3.9010
димензии(д х ш x в):100 x 12 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 840,_ден.
Последна промена: 25.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за пупки    повеќе»
код: 3.9020
димензии(д х ш x в):100 x 12 x 26 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 890,_ден.
Последна промена: 24.4.2016
      


 зголеми  спореди
  Нож за цвеќе    повеќе»
код: 3.9050.47
димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 730,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за цвеќе    повеќе»
код: 3.9050.53
димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 730,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за цвеќе    повеќе»
код: 3.9050
димензии(д х ш x в):100 x 12 x 22 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 730,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за пупки и калемење    повеќе»
код: 3.9140
димензии(д х ш x в):100 x 23 x 13 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1570,_ден.
Последна промена: 25.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за пупки и калемење     повеќе»
код: 3.9110
димензии(д х ш x в):100 x 22 x 13 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1390,_ден.
Последна промена: 25.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Нож за берење зеленчук    повеќе»
код: 6.5108.11
должина на оштрица 110mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : непозната,_ден.
Последна промена: последна промена: 28.3.2014
      


 зголеми  спореди
  Ножици за гранки голем формат    повеќе»
код: 6.5300
должина 900mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 11400,_ден.
Последна промена: 25.9.2015
      

        

Корпата е празнаКАТАЛОГ 
ORIGINAL SWISSARMY
SWISS TOOLS
In 1884, the Swiss pioneer Karl Elsener founded a cutler’s workshop. A short time later, he paved the way for an unparalleled company history by developing the now legendary «Original Swiss Army Knife». In addition to pocket, household and professional knives, today the independent family company Victorinox also produces and sells timepieces, travel gear, fashion and fragrances all over the world. Each product is an expression of Swiss quality and Swiss pioneering spirit. 
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com