Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

   Swiss Army ножеви
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Вкупно 15 артикли во делот: Outdoor.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Hunter Pro M портокалов    повеќе»
код: 0.9411.M9
димензии: Должина 136mm , висина 16 mm . Тежина 162 g
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4490,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Hunter Pro M црн    повеќе»
код: 0.9411.М3
димензии: Должина 136mm , висина 16 mm . Тежина 162 g
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4490,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Hunter Pro Alox Clip     повеќе»
код: 0.9415.M26
димензии(д х ш x в):136 x 40 x 16 mm , тежина 186gr, комплет со клип и паракорд привезок . Клипот има можност да се одстрани
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 5500,_ден.
Последна промена: 14.2.2019
      


 зголеми  спореди
  Hunter Pro ,комплет со футрола маслинеста боја     повеќе»
код: 0.9410.3
димензии(д х ш x в):130 x 40 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4130,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Hunter Pro , портокалова рачка,комплет со футрола маслинеста боја     повеќе»
код: 0.9410.9
димензии(д х ш x в):130 x 40 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4130,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Hunter Pro Wood , дрвена ореова рачка,комплет со футрола маслинеста боја     повеќе»
код: 0.9410.63
димензии(д х ш x в):130 x 40 x 20 mm ,тежина 161gr. Со футрола маслинеста боја,материјал на футрола имитација на кожа , футрола модел 4.0837.4
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 6340,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Hunter Pro Alox Red Clip     повеќе»
код: 0.9415.20
димензии(д х ш x в):136 x 40 x 16 mm , тежина 186gr, комплет со клип и паракорд привезок. Клипот има можност да се одстрани
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 5700,_ден.
Последна промена: 14.2.2019
      


 зголеми  спореди
  Ловечки нож оштрица 16cm,пластична обвивка     повеќе»
код: 4.2243

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2430,_ден.
Последна промена: 24.12.2018
      


 зголеми  спореди
  Ловечки нож оштрица 16cm , кожна футрола     повеќе»
код: 4.2244

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2690,_ден.
Последна промена: 31.7.2018
      


 зголеми  спореди
  Ловечки нож оштрица 12cm Muela , кожна корица     повеќе»
код: 4.2242

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1470,_ден.
Последна промена: 24.12.2018
      


 зголеми  спореди
  Hunter XT     повеќе»
код: 0.8341.MC9
димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 20 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2790,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Ловечки Outdoor S нож,сечило 9,5cm,дрвена рачка Olivewood,кожна футрола     повеќе»
код: 4.2252

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 5490,_ден.
Последна промена: 13.3.2016
      


 зголеми  спореди
  Ловечки нож ,сечило 12cm,дрвена рачка olivewood,кожна футрола     повеќе»
код: 4.2253

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 6390,_ден.
Последна промена: 13.3.2016
      


 зголеми  спореди
  Bike Tool     повеќе»
код: 4.1329
димензии(д х ш x в):100 x 21 x 36 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1920,_ден.
Последна промена: 27.10.2016
      


 зголеми  спореди
  Hunter XS     повеќе»
код: 0.8331.MC9
димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 16.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 2250,_ден.
Последна промена: 4.2.2017
      

        

Корпата е празнаКАТАЛОГ 
ORIGINAL SWISSARMY
SWISS TOOLS
In 1884, the Swiss pioneer Karl Elsener founded a cutler’s workshop. A short time later, he paved the way for an unparalleled company history by developing the now legendary «Original Swiss Army Knife». In addition to pocket, household and professional knives, today the independent family company Victorinox also produces and sells timepieces, travel gear, fashion and fragrances all over the world. Each product is an expression of Swiss quality and Swiss pioneering spirit. 
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com