Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Swiss Army ножеви > > Џебни ножеви,оштрило со кочница,Linerlock 111mm
Вкупно 18 артикли во делот: Џебни ножеви,оштрило со кочница,Linerlock 111mm.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Forester OH     повеќе»
код: 0.8361.MC
Димензии (д x в) : 111 x 18,5 mm , трежина 130gr . Модел со мазно сечино
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2390,_ден.
Последна промена: 21.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Work Champ     повеќе»
код: 0.8564
Модел 2017 со linerlock кочница. Димензии (д x в) : 111 x 29 mm , трежина 228gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4500,_ден.
Последна промена: 14.12.2017
      


 зголеми  спореди
  Alpineer     повеќе»
код: 0.8323
должина 111mm , висина 13mm , тежина 74gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1400,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Outrider black     повеќе»
код: 0.8513.3
димензии(д x в): 111 x 21,5 mm , тежина 158 gr
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 2960,_ден.
Последна промена: 21.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Locksmith    повеќе»
код: 0.8493.M
димензии(д x в): 111 x 21,5 mm , тежина 163 gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 3190,_ден.
Последна промена: последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Sentinel OH clip (мазно сечило)     повеќе»
код: 0.8413.M3
Димензии (д x в) : 111 x 12 mm ; Тежина: 73gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1650,_ден.
Последна промена: 2.2.2019
      


 зголеми  спореди
  Forester red    повеќе»
код: 0.8363
Нов модел со линерлок кочница (серија од миграција кон linerlock кочница). Димензии (д x в) : 111 x 34,5 x 18,5 mm ; Тежина: 128gr ; 12 funkcii
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2260,_ден.
Последна промена: последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Forester wood     повеќе»
код: 0.8361.63
Димензии (д x ш x в) : 111 x 18,5 mm Тежина: 126gr
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 2680,_ден.
Последна промена: 2.2.2019
      


 зголеми  спореди
  Trailmaster camouflage     повеќе»
код: 0.8463.MW94
Димензии (д x ш x в) : 58 x 34,5 x 18 mm Тежина: 129,4gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2470,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Trailmaster desert     повеќе»
код: 0.8461.MWC941
Димензии (д x ш x в) : 111 x 35 x 18 mm Тежина: 131gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2360,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Sentinel one hand црна боја,мазна оштрица     повеќе»
код: 0.8413.M3
Димензии (д x ш x в) : 111 x 35 x 12 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1380,_ден.
Последна промена: 2.2.2019
      


 зголеми  спореди
  Sentinel една оштрица ,црна боја     повеќе»
код: 0.8413.3B1
Димензии (д x ш x в) : 111 x 30,4 x 13 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1320,_ден.
Последна промена: 10.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Rescue tool     повеќе»
код: 0.8623.MWN
димензии(д х ш x в): 122 x 34.5 x 21 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4690,_ден.
Последна промена: 9.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Swiss Soliders knife 08     повеќе»
код: 0.8461.MWCH
димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2390,_ден.
Последна промена: 5.4.2018
      


 зголеми  спореди
  Forester еднорачен назабена оштрица     повеќе»
код: 0.8361.MWC
димензии(д х ш x в):111 x 35 x 18.5 mm Не се произведува повеќе
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2390,_ден.
Последна промена: 10.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Nomad црна боја     повеќе»
код: 0.8353.3
димензии(д х ш x в):111 x 32 x 16 mm Се произведува под името Forester (0.8363.3)
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1860,_ден.
Последна промена: 10.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Trailmaster     повеќе»
код: 0.8463.MW3
димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2290,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Forester црна боја     повеќе»
код: 0.8363.3
димензии(д х ш x в):111 x 32 x 18.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2260,_ден.
Последна промена: 10.5.2017
      

        

Корпата е празнаКАТАЛОГ 
ORIGINAL SWISSARMY
SWISS TOOLS
In 1884, the Swiss pioneer Karl Elsener founded a cutler’s workshop. A short time later, he paved the way for an unparalleled company history by developing the now legendary «Original Swiss Army Knife». In addition to pocket, household and professional knives, today the independent family company Victorinox also produces and sells timepieces, travel gear, fashion and fragrances all over the world. Each product is an expression of Swiss quality and Swiss pioneering spirit. 
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com