Domnet - Tomo
Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Вкупно 4 артикли во делот: Tomo.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Tomo боја розе     повеќе»
код: 0.6201.А5
димензии(д х ш x в): 59 x 19 x 8 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 890,_ден.
Последна промена: 2.8.2014
      


 зголеми  спореди
  Tomo боја зелена     повеќе»
код: 0.6201.A4
димензии(д х ш x в): 59 x 19 x 8 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 890,_ден.
Последна промена: 2.8.2014
      


 зголеми  спореди
  Tomo боја жолта     повеќе»
код: 0.6201.A8
димензии(д х ш x в): 59 x 19 x 8 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 890,_ден.
Последна промена: 2.8.2014
      


 зголеми  спореди
  Томо боја бела     повеќе»
код: 0.6201.A7
димензии(д х ш x в): 59 x 19 x 8 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 890,_ден.
Последна промена: 2.8.2014
      

        

Корпата е празна

Tomo линијата на Victorinox е препознатлив дизајн.
Впечатлив поклон за жени со проверени корисни додатоци.
Ова е мал  придружник со Јапонски дизајн и Швајцарски квалитет.
Но оштрото ноже и ножиците може да послужат за интересни хартиени креации


КАТАЛОГ 
ORIGINAL SWISSARMY
SWISS TOOLS
In 1884, the Swiss pioneer Karl Elsener founded a cutler’s workshop. A short time later, he paved the way for an unparalleled company history by developing the now legendary «Original Swiss Army Knife». In addition to pocket, household and professional knives, today the independent family company Victorinox also produces and sells timepieces, travel gear, fashion and fragrances all over the world. Each product is an expression of Swiss quality and Swiss pioneering spirit. 
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com