Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Swiss Army ножеви > > Класик 58mm
Вкупно 26 артикли во делот: Класик 58mm.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Classic black     повеќе»
код: 0.6223.3

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 795,_ден.
Последна промена: 20.7.2018
      


 зголеми  спореди
  Classic desert camouflage    повеќе»
код: 0.6223.941
Димензии (д x ш x в) : 58 x 19 x 9 mm Тежина: 21gr
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Signature     повеќе»
код: 0.6225
димензии(д х ш x в): 58 x 18 x 10.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  20 денови од нарачка    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 27.7.2018
      


 зголеми  спореди
  Midnite minichamp     повеќе»
код: 0.6386
Димензии (д x ш x в) : 58 x -- x 17 mm Тежина: 45gr
Гаранција:     Рок испорака:  50 денови од нарачка    
Цена : 2720,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Classic red     повеќе»
код: 0.6223
Димензии (д x ш x в) : 58 x 18 x 9 mm
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 795,_ден.
Последна промена: 20.7.2018
      


 зголеми  спореди
  Classic розе боја     повеќе»
код: 0.6203.Т5

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 795,_ден.
Последна промена: 19.2.2018
      


 зголеми  спореди
  Classic white     повеќе»
код: 0.6223.7
Димензии (д x ш x в) : 58 x 18 x 9 mm
Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 795,_ден.
Последна промена: 27.7.2018
      


 зголеми  спореди
  Classic Alox     повеќе»
код: 0.6221.26
димензии(д х ш x в): 58x20x6mm
Гаранција:     Рок испорака:  50 денови од нарачка    
Цена : 1290,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Rambler     повеќе»
код: 0.6363
58 x 19.5 x 10.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1260,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Classic red 0.6203     повеќе»
код: 0.6203
Димензии (д x ш x в) : 58 x 18 x 9 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 795,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Classic ,боја црвена транспарентна, скај футрола     повеќе»
код: 0.6223.T
Димензии (д x ш x в) : 58 x 18 x 9 mm
Гаранција:     Рок испорака:  70 денови од нарачка    
Цена : 795,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Midnite Manager Ruby     повеќе»
код: 0.6366.T
димензии(д х ш x в):58 x 19.5 x 14 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 2160,_ден.
Последна промена: 10.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Midnite manager ruby sapphire     повеќе»
код: 0.6366.T2
димензии(д х ш x в):58 x 19.5 x 14 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 2160,_ден.
Последна промена: 19.2.2018
      


 зголеми  спореди
  Minichamp classic     повеќе»
код: 0.6385
димензии(д х ш x в): 58 x 20 x 15 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 2100,_ден.
Последна промена: 19.2.2018
      


 зголеми  спореди
  Manger Sapphire     повеќе»
код: 0.6365.T2
димензии(д х ш x в): 58 x 19.5 x 12 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1470,_ден.
Последна промена: 19.2.2018
      


 зголеми  спореди
  Manager Ruby црвена транспарент     повеќе»
код: 0.6365.T
димензии(д х ш x в):58 x 19.5 x 12 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1470,_ден.
Последна промена: 19.2.2018
      


 зголеми  спореди
  Midnite manager     повеќе»
код: 0.6366
димензии(д х ш x в):58 x 19.5 x 14 mm
Гаранција:     Рок испорака:  70 денови од нарачка    
Цена : 2160,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Signature Lite ruby црвена транспарентна     повеќе»
код: 0.6226.T
димензии(д х ш x в):58 x 18 x 12 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1640,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Manager     повеќе»
код: 0.6365
димензии(д х ш x в): 58 x 19.5 x 12 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1480,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Signature Ruby црвена транспарентна     повеќе»
код: 0.6225.T
димензии(д х ш x в):58 x 18 x 10.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 995,_ден.
Последна промена: 6.5.2017
      

    следна     последна

Корпата е празнаКАТАЛОГ 
ORIGINAL SWISSARMY
SWISS TOOLS
In 1884, the Swiss pioneer Karl Elsener founded a cutler’s workshop. A short time later, he paved the way for an unparalleled company history by developing the now legendary «Original Swiss Army Knife». In addition to pocket, household and professional knives, today the independent family company Victorinox also produces and sells timepieces, travel gear, fashion and fragrances all over the world. Each product is an expression of Swiss quality and Swiss pioneering spirit. 
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com