Domnet - Држачи
Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Аудио Видео > > Држачи
Вкупно 8 артикли во делот: Држачи.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra  TILT, SWIVEL AND SINGLE ARM EXTENSION, size 10"-30",max load 30Kg, VESA® 50x50/75x75/100x100mm BLACK,(димензии на држачот: висина 16см,должина рака 33см)    повеќе»
код: 604531B

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 840,_ден.
Последна промена: 12.8.2019
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra  TILT, SWIVEL AND DOUBLE ARM EXTENSION, size 10"-30",max load 30Kg, VESA® 50x50/75x75/100x100mm SILVER (димензии на држачот:висина 16см,крак 18см плус 22см)    повеќе»
код: 604532S

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 950,_ден.
Последна промена: 12.8.2019
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra TILT, SWIVEL AND DOUBLE ARM EXTENSION, size 10"-30",max load 30Kg, VESA® 50x50/75x75/100x100mmBLACK (димензии на држачот: висина 16см,крак 18см плус 22см)    повеќе»
код: 604532B

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 950,_ден.
Последна промена: 12.8.2019
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra Фиксен ѕиден држач BLACK 23"/37",подржува до 75кг (димензии на држачот:мин 7,5см ,макс 33см,ширина 51см)    повеќе»
код: 604540B

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 900,_ден.
Последна промена: 12.8.2019
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra Фиксен ѕиден држач 32" / 63" подржува до 75кг (димензии на држачот:мин 7,5см,макс 48см ,ширина 80см)    повеќе»
код: 604543

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 900,_ден.
Последна промена: 12.8.2019
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra Фиксен ѕиден држач size 30" - 63", подржува до 75кг (димензии на држачот:мин 7,5см,макс 48см ,ширина 80см)    повеќе»
код: 604525

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1250,_ден.
Последна промена: 12.8.2019
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra (can be used together with the code 604529) BLACK,масивен,подржува до 80кг (димензии на држачот:30см,крак 36см плус 29см,тежина 6кг)     повеќе»
код: 604534B

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1600,_ден.
Последна промена: 12.8.2019
      


 зголеми  спореди
Држач за ТВ Ligra +15°/-15° (димензии на држачот:мин 7,5см ,макс 33см,ширина 51см)     повеќе»
код: 604542

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1400,_ден.
Последна промена: 12.8.2019
      

        

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com